Teknologiaa pidetään harvoin sellaisena, jonka kanssa voi pitää hauskaa, ja kun on, oletetaan, että hauskanpito on melko passiivista “multimediaviihdettä”. Toisin sanoen interaktiivinen tekniikka tarkoittaa työtä, ja ainoa tapa todella rentoutua koneen kanssa on katsoa elokuvaa tai pelata peliä.
Se on oletus, mutta se on myös miljoonan mailin päässä todellisuudesta. Itse asiassa on olemassa satoja uskomattoman hienoja asioita, joita teknologia antaa meille nyt ajan kuluttamiseksi. Monet niistä ovat sosiaalisia, luovia ja opettavaisia. Ja nämä kaikki sopivat myös täydellisesti sisätiloissa vietettävään sadepäivään. Lue eteenpäin ja tarkastelemme joitain mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista.

Harjoittele

Tekniikka tarjoaa meille laajan valikoiman uusia tapoja treenata, olipa kyseessä sitten uusien haarukkakoneiden käyttö tai Wii ja Wii Fit -kopio. Tekniikka on nykyään usein hyvin aktiivista, mikä tekee siitä loistavan ajan kuluttamiseen nopeasti ja kalorien polttamiseen.

Tee itse ja projektit

Toinen hieno asia tekniikassa on, että sitä voidaan käyttää kaikenlaisten mahtavien asioiden rakentamiseen. Jälleen tämä on jotain, josta voi nauttia kaiken ikäisille ja kaikilla tasoilla. Voit halutessasi lisätä laatikoihisi LED-valoja tai luoda mahtavan projektin robottikäden ohjaamiseksi. Tämä kaikki on nyt edullisempaa ja helpompaa kuin koskaan ennen Vadelman kaltaisten asioiden ansiosta
Pi.

Kauko-ohjattavat ajoneuvot

Kauko-ohjattavien ajoneuvojen oletetaan usein olevan suunnattu lapsille, mutta se on nyt menneisyyttä, koska ne ovat päässeet pitkälle. Nykyään niistä voi nauttia kuka tahansa.
Kauko-ohjattavat autot eivät ole muuttuneet niin paljon, mutta niistä on tullut nopeampia, kestävämpiä ja paljon hauskempaa tehdä temppuja riippumatta siitä, onko kyseessä huonekalujen yli hyppääminen tai kääntäminen. Toisaalta teillä on nykyään myös upeita droneja, jotka pystyvät temppuilemaan, kuvaamaan upealla HD-laadulla ja jopa tekemään käytännön töitä, kuten kourujen tarkistamista…
Autot ovat erityisen hauskaa, jos sinulla sattuu olemaan , mutta droneista voi nauttia missä tahansa kodissa.

Testaus

Tai jos et ole niin kiinnostunut oman tekniikan rakentamisesta, voit kokeilla ostamalla mielenkiintoisia vempaimia ja kokeilemalla niitä, mikä voi olla sinänsä hauskaa. Halusitpa sitten kokeilla virtuaalitodellisuuttasi Oculus Riftin avulla tai kokeilla mieluummin tietokoneesi eleohjausta Leap Motionin avulla. Mikä parasta, kaikki nämä laitteet ovat yllättävän edullisia, mikä tarkoittaa, että kenestä tahansa voi tulla tulevaisuuden testilentäjä ja tekniikan edelläkävijä.

Chattailu

Teknologiassa on kyse myös viestinnästä, ja jos sinulla on kaukaisia ​​ystäviä tai sukulaisia, joihin haluaisit ottaa yhteyttä, teknologialla on vastaus. Paras vaihtoehto tässä on käyttää jotain Skypen tai Facetimen kaltaista, jonka avulla voit todella “nähdä” henkilön, jonka kanssa chattailet henkilökohtaisesti, niin saat paljon luonnollisemman keskustelun. Joissakin televisioissa ja pelikonsoleissa on myös tämä ominaisuus, joten voit jopa käydä “ryhmächatin” niin, että televisiostasi tulee ikkuna jonkun toisen olohuoneeseen.

Taide

Digitaide on asia, jota jokaisen tulisi kokeilla. Digital Artin tarjoamilla työkaluilla on lähes mahdotonta olla luomatta jotain vaikuttavaa, ja tämä on sotkuton tapa luoda taidetta, jota voidaan käyttää kaikenlaisiin sovelluksiin – olipa kyseessä sitten verkkosivusto tai Facebook-kansikuva.
Samoin voit kokeilla tehdä musiikkia digitaalisilla työkaluilla (kuten sähkönäppäimistöllä) tai yrittää luoda jotain fyysistä 3D-tulostimella.

Comments are closed.