Aina kun on aika sisustaa huone uudelleen tai kun muutamme uuteen asuntoon, voi olla erittäin jännittävä prosessi alkaa etsiä inspiraatiota Pinterestistä ja kotikaupoista. Tämä on tilaisuus parantaa elämänlaatuamme tekemällä asumisestamme mahdollisimman miellyttävän ja vaikuttavan, ja se on mahdollisuus ilmaista itseämme varmistamalla, että persoonallisuutemme heijastuu tavaroihimme ja täytämme huoneen. ympärillämme.
Mutta vaikka näin on, monet meistä eivät vieläkään käytä tätä tilaisuutta hyödyntääkseen eniten kodeistamme, joissa asumme. Teemme niistä varmasti kauniin näköisiä ja saamme inspiraatiota muista upean näköisistä kodeista… mutta Emme ole todella kekseliäitä tai luovia keksiessämme parhaita asetteluja tai parhaita koristeita. Lue eteenpäin, niin katsomme, miksi on niin tärkeää olla hieman uusi, hieman erilainen ja hieman luova, kun luot sisustusta.

Erotus

Ensimmäinen syy, miksi sinun pitäisi olla hieman uudempi ja luovampi sisustuksen suunnittelussa, on se, että sen avulla erotut enemmän joukosta ja se tekee sisustuksestasi ikimuistoisemman vieraille, jotka tulevat käymään.
Ajattele muutamaa viimeistä kotia, jossa olet käynyt. Ehkä ajattelit, että he näyttivät mukavilta ja olivat iloisia ystäviesi puolesta, mutta erottuivatko he erityisesti joukosta? Oletko huomannut ajattelevasi niitä lähdön jälkeen? Useimmissa tapauksissa vastaus on todennäköisesti ei.
Tämä johtuu siitä, että ne näyttivät samanlaisilta kuin kaikki muutkin tarkastelemasi kiinteistöt, ja sellaisenaan ne eivät luultavasti olleet niin mieleenpainuvia. Ajattele nyt viimeisintä kiinteistöä, jota katselit ympärillesi ja joka todella hyppäsi ulos… siinä oli luultavasti jotain epätavallista, mikä erottui. Ja jos et keksi esimerkkiä, niin kuvittele, jos siinä talossa olisi ollut jääveistos… niin se olisi varmasti ollut ikimuistoinen!

Luksus

Samaan aikaan meillä on myös taipumus yhdistää uutuus ylellisyyteen ja elitismiin. Toisin sanoen, jos vierailet jonkun kotona ja siellä on jotain, mitä et ole koskaan ennen nähnyt, oletat jollain tasolla, että henkilön on oltava varakas, etuoikeutettu tai VIP. Muuten miksi et olisi nähnyt sitä mitä se oli ennen?
Tämä on erityisen totta, jos asia sattuu olemaan luonteeltaan teknologinen. Esimerkiksi jos jollakulla on kotonaan robottipölynimuri – vaikka ne ovat edullisia eivätkä niin harvinaisia ​​– se tekee kiinteistöstä silti paljon nykyaikaisemman ja sen seurauksena paljon jännittävämmän.

Persoonallisuus ja hyödyllisyys

Toinen asia, joka kannattaa muistaa, on, että jokainen on erilainen ja jokaisen on ilmaistava itseään eri tavalla. Vaikka saatat pystyä löytämään täydellisen huonekalun tai täydellisen koristeen kotiisi, joka ilmaisee täydellisesti kuka olet, sinun on todennäköistä, että joudut matkustamaan hieman pidemmälle ja laajemmalle saadaksesi sen. Jokainen on erilainen, joten näiden erojen ilmaisemiseksi tarvitsemme erilaisia ​​asioita. Ja samoin nämä tuotteet ovat hyödyllisempiä käyttää, jos ne on räätälöity yksilöllisemmin tarpeisiimme.
Tämä on totta jopa biologisella tasolla. Kaikille mukavin tuoli ei ole samankokoinen ja -muotoinen – jotkut ihmiset haluavat olla pystyssä ja toiset nojaavat enemmän taaksepäin. Sen sijaan, että ostaisit suosituimman mallin – etsi se, joka toimii sinulle aidosti!
Joten saadaksesi kodistasi kaiken irti, sinun on käytettävä jonkin aikaa varmistaaksesi, että kotisi on periaatteessa toimiva ja toimii ja lämmittää jne., mutta sieltä sinun on sitten etsittävä noita uusia ja ainutlaatuisia esineitä.

Comments are closed.